WELKOM

Welkom bij de familiecamping de La Baie de Douarnenez
Wij bieden 190 plaatsen aan (waarvan 112 huurhuisjes , 75 kampeerplaatsen voor tent, caravan of camper en 9 chalets. Niet te groot en niet te klein!
Het persoonlijk contact staat bij ons op nummer 1. Wij staan voor gezelligheid, persoonlijk ontvangst, kwaliteit, hygiëne en comfort. Wij zijn alles behalve standaard en dragen onze regio een warm hart toe. Dit zouden wij graag met u delen.
 
Onze 4-sterren camping ligt op 2 km afstand van de kust (Pointe de la Jument), op 4,5 km van het dichtstbijzijnde strand, op 5 km afstand van Douarnenez en op 6 km afstand van Cap-Sizun.

Onze camping **** heet u welkom van 05 april - 15 september 2019 en biedt, onder andere, een waterspeelpark van 1500m² met glijbanen en een overdekt zwembad.
Als u toe bent aan een onstpannen vakantie waar rust, ontspanning en plezier centraal staan bent u op het goede adres bij Yelloh! Village la Baie de Douarnenez.
U heeft er alles voor een goede vakantie bij de hand: tennis, mini-golf, tafeltennis, multi-sportterrein en huurfietsen. De camping is van alle gemakken voorzien en iedereen zet zijn beste beentje voor om u de vakantie te bezorgen die u verdient. Het animatieteam staat gratis tot uw beschikking en verzorgt, samen met mascotte Mumphrey, activiteiten voor zowel jongeren, kinderen als volwassenen.  KINDERSPEELCLUB

De grote vraag als u als jonge ouder op vakantie gaat is: 'hebben we alles bij ons?' Gelukkig heeft « Camping de la Baie de Douarnenez » jarenlange ervaring met babyvakanties en staat alles al klaar. « Yelloh! Village la Baie de Douarnenez » heeft alles in huis om u onbezorgd van uw kleine te laten genieten. Even geen kraamvisite en ander bezoek om u heen. Geniet van de rust, de ruimte en de privacy in en om uw cottage.  ENKEL VOOR DE ALLERKLEINSTEN