Welkom in Brittany!
4 sterren camping in Poullan-sur-Mer, Bretagne, Frankrijk4 sterren camping in Poullan-sur-Mer, Bretagne, Frankrijk
+33(0)2 98 74 26 39
EARLY BOOKING -10%

Je hebt je vakantiedata, dus plan vooruit!

Meer informatie
Speciaal campingaanbod

Profiteer van 10% korting bij een verblijf van minimaal 10 nachten.

Meer informatie
Hotelservice inbegrepen

Opgemaakte bedden bij aankomst + handdoekenpakket + badmat inbegrepen in uw verblijf

Meer informatie

4 sterren camping in Poullan-sur-Mer, Bretagne, Frankrijk

Welkom bij de familiecamping de La Baie de Douarnenez

Covid19 : Onze camping zal geopend worden met inachtneming van de geldende sanitaire regels voor buitenverblijven. Deze beperkingen gelden voor de verschillende diensten: aquatische ruimte, animaties, restaurant.

Wij bieden 190 plaatsen aan (waarvan 139 huurhuisjes , 67 kampeerplaatsen voor tent, caravan of camper en 9 chalets. Niet te groot en niet te klein!
Het persoonlijk contact staat bij ons op nummer 1. Wij staan voor gezelligheid, persoonlijk ontvangst, kwaliteit, hygiëne en comfort. Wij zijn alles behalve standaard en dragen onze regio een warm hart toe. Dit zouden wij graag met u delen.

Onze 4-sterren camping ligt op 2 km afstand van de kust (Pointe de la Jument), op 4,5 km van het dichtstbijzijnde strand, op 5 km afstand van Douarnenez en op 6 km afstand van Cap-Sizun.

Lees meer

Vrijetijdsactiviteiten voor iedereen

Alles ter plaatse om van uw vakantie te genieten! Waterpark, tennis, minigolf, tafeltennis, multisportterrein, visvijver, opblaasbare spelen, trampolines staan tot uw beschikking. Yellito, onze mascotte, en een begeleider houden gratis toezicht op de kinderen in de miniclub en de tienerclub.

In de buurt van de camping worden u tal van activiteiten voorgesteld: zeil- en windsporten, wandelingen met het gezin, uitstapjes op zee, zwemmen op de stranden... wat een mooie herinneringen in het vooruitzicht!
Om al onze activiteiten te zien, klik hier

Een ruime keuze aan accommodatie

Er zijn vele accommodaties beschikbaar: 85 stacaravans, 20 chalets en 14 ingerichte tenten, 67 zeer ruime kampeerplaatsen voor tent, caravan of camper en 9 bewoners). + inbegrepen in uw verblijf de opgemaakte bedden voor uw aankomst met kit van handdoeken en badmat. Wilt u al onze accommodaties zien? Klik hier

Onze camping **** heet u welkom van 23 april - 12 september 2021 en biedt, onder andere, een waterspeelpark van 1500m² met glijbanen en een overdekt zwembad.
Als u toe bent aan een onstpannen vakantie waar rust, ontspanning en plezier centraal staan bent u op het goede adres bij Yelloh! Village la Baie de Douarnenez.

De grote vraag als u als jonge ouder op vakantie gaat is: 'hebben we alles bij ons?' Gelukkig heeft « Camping de la Baie de Douarnenez » jarenlange ervaring met babyvakanties en staat alles al klaar. « Yelloh! Village la Baie de Douarnenez » heeft alles in huis om u onbezorgd van uw kleine te laten genieten. Even geen kraamvisite en ander bezoek om u heen. Geniet van de rust, de ruimte en de privacy in en om uw cottage. ENKEL VOOR DE ALLERKLEINSTEN