WELKOM

Welkom op de familiecamping La Baie de Douarnenez
met een oppervlakte van 6 hectare waarop 190 plaatsen zijn
(waarvan 102 huurhuisjes , 76 kampeerplaatsen voor tent, caravan of camper en 9 bewoners. Niet te groot! Niet te klein!
Menselijkheid staat op de eerste plaats. Wij staan voor gezelligheid, persoonlijke ontvangst, kwaliteit, hygiëne en comfort. Wij zijn anti –standaard en staan wijd open naar onze regio die wij met passie delen.
 
Onze 4-sterren camping ligt op 2 km afstand van de kusten (Pointe de la Jument) en op 4,5 km van het dichtstbijzijnde strand, op 5 km afstand van Douarnenez, op 6 km afstand van Cap-Sizun.

Onze camping **** heet u welkom van 11 april - 20 september 2015 en biedt, onder andere, een waterspeelpark van 1500m² met glijbanen en een overdekt zwembad.
Bent u toe aan vakantie samen met uw gezin of familie, momenten van ontspanning delen met rust en kalmte in een hoekje van de natuur: de camping La Baie de Douarnenez voldoet aan al uw verwachtingen.
U heeft er alles voor een goede vakantie bij de hand: tennis, mini-golf, tafeltennis, multi-sportterrein, en huurfietsen staat tot uw beschikking.Onze mascotte Mumphrey en een entertainer begeleiden gratis de kinderen in de miniclub en de tienerclub.  KINDERSPEELCLUB

De grote vraag als u als jonge ouder op vakantie gaat : hebben we alles bij ons ? Gelukkig heeft « Camping de la Baie de Douarnenez » lange ervaring met babyvakanties en staat alles al klaar. « Camping de la Baie de Douarnenez » heeft alles in huis om u onbezorgd van uw kleine te laten genieten. Even geen kraamvisite en ander bezoek om u heen. Geniet van de rust, de ruimte en de privacy in en om uw cottage.  ENKEL VOOR DE ALLERKLEINSTEN